Avem Bant Ve Vulkanize San Tic Ltd Şti

"firmaların büyüklüğü müşteriye verilen hizmetle ölçülür"

Şirket Hakkında
Avem Bant ve vulkanize san Tic Ltd Şti, 1998 yılında kurulan ve ana hedefi konveyor bant ve bant ekleme sektörüne optimum
kalitede hizmet vermek olan bir firmadır. Bu vazifenin bize yüklediği sorumluluklar sürekli olarak kendimizi geliştirmemizi ve dünya firmaları arasında hak ettimiz önemli bir konuma gelmemizi sağladı.

Avem Bant olarak konveyor bant piyasasının ihtiyaç duyduğu bütün makine ve mamülleri üreten bir imalatcı şirket olmamız sayesinde; Siz değerli müşterilerimizden gelen yurt içi ve yurt dışı konveyor bant ekleme taleplerinizi, uzman ekibimiz ve güçlü teknik ekipmanlarımızla mükemmel bir şekilde çözüme kavuşturmaktayız.

Ürettiğimiz yüksek teknolojiye sahip makineler ve işinde uzman ek yapım ekibimiz sayesinde siz müşterilerimizden gelen memnuniyet en önemli başarımız ve güvencemizdir.
Avem Bant Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Avem Bant Ve Vulkanize San Tic Ltd Şti
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kauçuk Ürünleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kauçuk Ürünleri
Yetkili Kişi: yusuf tuncer
Adres: kurtköy san sitesi Ablok no:20 pendik/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3786111
Faks: (216) - 3788603
Web Sitesi: www.avembant.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Avem Bant Ve firma bilgileri. Avem Bant Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Avem Bant Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Avem Bant Ve Vulkanize San Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.