Avitec Elektronik

Şirket Hakkında
Avitec Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti. ’nin faaliyet alanı Profesyonel Ses, Işık ve Görüntü Sistemleri olup, alanında sunmuş olduğu tüm çözümlerde keşif safhasından itibaren her türlü proje tasarımı, ürünlerin ithalatı ve temini, kurulum, işletme, danışmanlık, yazılım, digital signage için görsel tasarım, garanti dahili ve harici teknik servis hizmetleri gibi tüm aşamaları kendi bünyesinde ve kendi personeliyle karşılamaktadır. ISO 9001 belgesine sahip firmamız ülke genelinde eğitimleri tamamlanmış ve anında müdahaleye hazır teknik servisiyle Profesyonel A/V sistemleri için 7/24 bazında hizmet veren ülkemizdeki en yaygın teknik destek gücüne sahip firmadır.
Avitec Elektronik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Avitec Elektronik
Sektörü: Teknoloji » Projektör
İkincil Sektörü:Teknoloji » Ev Sinema Sistemi
Yetkili Kişi: Erdem Çakır
Adres: Huzur Mahallesi İmam Çeşme Yolu Caddesi No: 1 Seyrantepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2902390
Faks: (212) - 2902391
Web Sitesi: http://www.avitec.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Avitec Elektronik firma bilgileri. Avitec Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Avitec Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Avitec Elektronik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.