Avrasya Denizcilik Ve Nak.tic.ltd.şti

"yukunuzu ve gucunuzu tasıyoruz"

Şirket Hakkında
EURASIA SHIPPING ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK KONUSUNDA DENİZYOLU, DEMİRYOLU, KARA TAŞIMACILIĞI VE HAVA KARGO HİZMETİ VERMEK AMACIYLA KURULMUŞ BİR ŞİRKETTİR.

TAŞIMACILIK HİZMETİNİN YANI SIRA GÜNÜMÜZ KOŞULLARINA UYGUN OLARAK DEPOLAMA VE ANTREPO HİZMETİ DE VEREN ŞİRKETİMİZ, HER ALANDAKİ UZMAN KADROSU İLE BAŞARI ODAKLI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRMEKTEDİR.
EURASIA SHIPPING, ANA FAALIYET KONUSU OLAN LOJISTIK YANINDA, DIS TICARET HIZMETI DE SUNMAKTADIR. LOJISTIK HIZMET ORTAKLIGIMIZI, TALEP EDILEN ÜRÜNLERI SIRKETIMIZ GÜVENCESIYLE TEDARIK ETMEK, ITHALATI VE IHRACATI KONUSUNDA HIZMET VERMEK; BÖYLECE TALEBINIZIN ÜRETIMINDEN GÜMRÜKLEME OPERASYONLARINA, LOJISTIKTEN TESLIMATA KADAR TEDARIK SÜRECININ EN ÖNEMLI ASAMALARINI IÇEREN KOMBINE HIZMET AGI SUNMAKTIR. HEDEFIMIZ, MÜSTERILERIMIZIN IHTIYAÇLARINI, HEM LOJISTIK HEM DIS TICARET AÇISINDAN KARSILAYARAK MÜSTERILERIMIZE MALIYET VE ZAMAN AVANTAJI SAGLAMAK VE BIR ADIM DAHA ÖNE GEÇEREK KALITELI HIZMETLERIMIZLE MÜSTERILERIMIZIN MEMNUNIYETINI SÜREKLI KILMAKTIR
Avrasya Denizcilik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
YILLARIN DENEYİMİ VE HEP AYNI KADRO İLE YEPYENİ İŞTE BİZ BUNU BAŞARDIK..
EURASIA SHIPPING ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK KONUSUNDA DENİZYOLU HİZMETİ VERMEK AMACIYLA KURULMUŞ BİR ŞİRKETTİR.
TAŞIMACILIK HİZMETİNİN YANI SIRA GÜNÜMÜZ KOŞULLARINA UYGUN OLARAK DEPOLAMA VE ANTREPO HİZMETİ DE VEREN ŞİRKETİMİZ, HER ALANDAKİ UZMAN KADROSU İLE BAŞARI ODAKLI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRMEKTEDİR.
EURASIA SHIPPING KISA SÜREDE SEKTÖRDEKİ YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRMIŞ VE KENDİ DALINDA GÜVENİLİRLİĞİN VE EN İYİ HİZMETİN SİMGESİ OLMUŞTUR. LOJİSTİK DESTEK VERDİĞİ BİR ÇOK KURUM VE KURULUŞLA BİRLİKTE KESİNTİSİZ İŞBİRLİĞİ İLE DİSİPLİNLİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI OLARAK GÜNDEN GÜNE BÜYÜYÜP GELİŞEN VE GÜNCELLENEN BİR ŞİRKET OLMUŞTUR.
EURASIA SHIPPING, BUGÜN HER NOKTADA DENİZCİLİK HİZMETLERİ VERMEKTEDİR. 600 m/ton DAN - 35.000 m/tona KADAR KOMPLE GEMİ KİRALAMA (nehir gemileri vs.) GABARİ (ağır taşıma), KOMBİNE TAŞIMACILIK, LİMAN HİZMETLERİ VERMEKTEDİR. BUNUN YANISIRA BUGÜN HER NOKTADA İTHALAT-İHRACAT, GÜMRÜKLEME VE DANIŞMANLIK İŞLEMLERİ KONUSUNDA DENEYİMLİ VE UZMAN KADROSU İLE HİZMET VERMEKTEDİR. HEDEFİMİZ, BU DOĞRULTUDA EN UYGUN FİYAT-ÖZENLİ VE HIZLI SERVİS İLE BAŞKA FİRMALARI DA AİLEMİZE KATMAKTIR.
YÜKÜNÜZÜ VE GÜCÜNÜZÜ TAŞIYORUZ.
*LİMAN DOLUM HİZMETLERİ
*KOMPLE GEMİ TEMİNİ
*KOMBİNE SEVKİYATLAR
*DAHİLİ TAŞIMALAR
*GÜMRÜKLEME HİZMETLERİ





İletişim Bilgileri
Firma: Avrasya Denizcilik Ve Nak.tic.ltd.şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
Yetkili Kişi: KPT.ZİYA YILMAZ
Adres: BAGDAT CAD.NOKTA IS MERKEZI KAT :2 D:4 ALTINTEPE-KUCUKYALI
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4170481
Faks: (216) - 3883367
Web Sitesi: www.avrasyadenizcilik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Avrasya Denizcilik Ve firma bilgileri. Avrasya Denizcilik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Avrasya Denizcilik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Avrasya Denizcilik Ve Nak.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.