Avrupa Prefabrik Ve İnşaat Yapı Grubu

Şirket Hakkında
AVRUPA YAPI GRUBU, Prefabrike, Çelik Yapı ve İnşaat sektöründe farklı bir persfektiften bakmaktadır. Hızlı kurulabilen, değişik iklim bölgelerine uyum sağlayan, dört mevsim kullanıma uygun hazır konutlar ve profesyonel kalifiye binalar üretmektedir. Statik hesap yöntemleri ile deprem yönetmelikleri standartlarının üzerinde konfor ile birleşen yapıları siz değerli iş ortaklarımızın beğenilerine sunmaktayız.

Firmamız 1997 yılından itibaren faaliyette bulunmaktadır. Faaliyet alanlarımız ilk olarak 1997 yılında kurulan Avrupa Denizcilik ünvanlı Gemi ve Yat bakım onarımı yapan firmamız daha sonraki yıllarda Avrupa Emlak Ofisi ve Avrupa Spor Salonu ile hizmet vermeye devam etmektedir. Son olarak 1999 yılında Avrupa Prefabrik & Konteyner olarak ön üretimli hafif prefabrike yapılar, konteynerler ve çelik konstrüksiyonlu yapılar üretmektedir.

Avrupa Prefabrik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Avrupa Prefabrik Ve İnşaat Yapı Grubu
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
Yetkili Kişi: MEHMET YILMAZ
Adres: ALT KAYNARCA MAH. AKDENİZ CAD. NO:53/1
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4832807
Faks: (216) - 3546849
Web Sitesi: www.avrupaprefabrik.com
Ürünleri
Aylık Kampanyalar 107 m2 Dik Çatili Prefabrik Konut 33.000 TL 100 m2 Iki Katli Prefabrik Konut 30.000 TL 100 m2 Tek Katlı Prefabr...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Avrupa Prefabrik Ve firma bilgileri. Avrupa Prefabrik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Avrupa Prefabrik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Avrupa Prefabrik Ve İnşaat Yapı Grubu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.