Avşar Isı Sis. Mak İnş San Ve Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
1998 yılında ar-ge si tamamlanan ürün 1999 yılında piyasada kullanıma sunulmuştur. Katı yakıtlı kalorifer kazanlarında %50-60 arası tasarruf sağlayabilen ürün bilinen tüm katı yakıtları yakabilmektedir. Mevcut kazana uygulanabilmesi sayesinde müşterinin kazanını değiştirmesi ve yenilemesi gerekmemektedir. ürün paket sistem olup çevrecidir, güvenlidir, işçiliği azaltır ve ek maliyet getirmez. sistem fiyatını yıllık yakıt tüketimin den karşıladığı için sistem maliyeti yok denebilir. işçiliği azaltır. Karadeniz bölgesinde ve iç anadoluda 100 ün üzerinde sistem şu an aktif olarak çalışmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Avşar Isı Sis. Mak İnş San Ve Tic Ltd Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Enerji » Güneş Enerjisi
Yetkili Kişi: Murat Avşat
Adres: atatürk cad. karan apt no 58/e
Şehir: Amasya
Ülke: Türkiye
Telefon: (358) - 2129122
Web Sitesi: www.avsarisisistemleri.com
Ürünleri
OYS 50 sistemi katı yakıtlı kalorifer kazanına uygulanan ( mevcut kazana uygulanır yeni kazan maliyeti gerekmez ) paket sistemdir. ısı ihtiyacı olan t...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Avşar Isı Sis. firma bilgileri. Avşar Isı Sis. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Avşar Isı Sis. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Avşar Isı Sis. Mak İnş San Ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.