Ay-s Mobil Sağlık Hizmetleri

Şirket Hakkında
Ay-s Mobil Sağlık, İstanbul ili Hürriyet M. GOP C. Mormenekşe S. NO:20 Güneşli adresinde bulunmaktadır. Firma Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Ali Yücel GÜLER dir.
Ay-s Mobil Sağlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız;
İŞÇİ SAĞLIĞI KONUSUNDA;4857 işyasası gereği yaptırılması zorunlu portör tarama testleri(akciğer filmi,burun-boğaz-gaita kültürü),ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir raporu,tetanoz aşısı,kan grubu,doktor muayenesi,odiometri(işitme testi),solunum fonksiyon testi,EKG(Elektrokardiyografi) hizmetlerini işyerinizde mobil sağlık aracı ve yetkin sağlık personeli ile işverimliliğinizi düşürmeden vermektedir.
EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ KONUSUNDA;Evde doktor muayenesi,evde hemşirelik hizmetleri(enjeksiyon-pansuman-serum takılması ve takibi-kan alınması-idrar sondası uygulaması-yara bakımı-onkoloji hastalarının bakım ve destek tedavileri)-ev hastalarının ihtiyaç duyduğu medikal ürünlerin satışı/kiralanması(havalı yatak-oksijen tüpü-nebulizatör-ayarlanabilir hasta yatağı) konularında profesyonel ve ekonomik çözümler sunmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Ay-s Mobil Sağlık Hizmetleri
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Tahlil Laboratuvarları
Yetkili Kişi: Ali Yücel GÜLER
Adres: Hürriyet M. GOP C. Mormenekşe S. NO:20 Güneşli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5508587
Faks: (212) - 5504975
Web Sitesi: www.ayessaglik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Personel Sağlık Taramalarına Ekonomik Çözüm
Firmamız; İŞÇİ SAĞLIĞI KONUSUNDA;4857 işyasası gereği yaptırılması zorunlu portör tarama testleri(akciğer filmi, burun-boğaz-gaita kültürü), ağır ve ...
Portör Taramalarına Ekonomik Çözüm
4857 iş yasası gereği yaptırılması zorunlu PORTÖR MUAYENE TARAMA TESTLERİNİ ( AKİCĞER FİLMİ, BURUN-BOĞAZ-GAİTA KÜLTÜRLERİ) mobil sağlık aracımız ve ye...
İşçi Sağlığı Ve İş Güvenliği
4857 iş yasası kapsamında ağır işlerde çalışacak personel için AĞIR ve TEHLİKELİ İŞLERDE ÇALIŞABİLİR RAPORU, AKCİĞER FİLMİ, TETANOZ AŞISI, KAN GRUBU h...
Ay-s Mobil Sağlık firma bilgileri. Ay-s Mobil Sağlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ay-s Mobil Sağlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ay-s Mobil Sağlık Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.