Aydeniz Kimya San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 1984 yılında marketçilikle başlamış olup. Zamanla toptan ve perakende olarak temizlik malzemeleri satışına kaymıştır.2009 yılında ermax ve piko markalarıyla temizlik kimyasalları üretimine geçmiş bulunmakta.1500mt2 kapalı alan 2500mt2 açık alan ve 10 personel ile üretimine devam etmektedir. Aylık 100 ton gibi ciddi bir üretim kapasitesine sahip olup. Endüstriyel ve market tipi olarak 46 kalem ürün üretmektedir. Deterjan ve temizlik kimyasalları olarak fason ürün yaptırmak isteyen firmalara hizmet vermekten onur duyarız.
Aydeniz Kimya San.tic.ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aydeniz Kimya San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya / Kozmetik / Plastik Diğer
Yetkili Kişi: Cengiz Aydeniz
Adres: 1.organize San.bölg.ek Parsel No:14 Azizye
Şehir: Erzurum
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 5042504
Web Sitesi: www.aydenizkimya.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aydeniz Kimya San.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Aydeniz Kimya San.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aydeniz Kimya San.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aydeniz Kimya San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-07-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.