Aydoğan Prefabrik Konteyner

Şirket Hakkında
Faaliyet Alanlarımız
Prefabrik Yapı , Konteyner , Bekçi Kulubesi , Kamelya imalatı olarak sınıflandırılmaktadır.


Aydoğan Prefabrik , geniş müşteri portföyü ile çeşitli amaçlara yönelik çalışmalar yapmaktadır . Standart projelere bağlı kalmaksızın Müşteri Standartlarında , kullanım amacına göre imalat yapabilecek gerekli makine techizatına ve tecrübesine sahiptir.


Vizyonumuz
Sektörümüzde yaratmış olduğumuz güvenilirliği , dünyadaki trendlerle paralel hale getirerek , tüm iş süreçlerimizi sürekli iyileştirmek ve bu doğrultuda kurumsal hedeflerimizi geliştirmek.


Misyonumuz
Vizyonumuzdan aldığımız güç ve kurduğumuz kalite yönetim sistemi ışığında, kurumsallaşarak sürekli gelişmek, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde tespit ederek sorun yaşamayacakları prefabrik , konteyner , bekçi kulubesi ve kamelya üretmektir.


Firma değerlerimiz
Müşteri odaklılık , paylaşım ve uzlaşma , güvenilirlik , demokratik ve katılımcı ortam , insana ve çevreye saygı.


Kalite politikamız
Kalite yönetim sistemimizi, kalite hedeflerimizi , iş süreçlerimizi ve tedarikçilerimizle olan ilişkilerimizi sürekli geliştirerek müşterilerimizin ihtiyacı olan ürün ve hizmetleri üretmek ve sunmak.
Aydoğan Prefabrik Konteyner
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aydoğan Prefabrik Konteyner
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
Yetkili Kişi: Abdi Aydoğan
Adres: Hurdacılar Sitesi B/5 Blok No:228 Y.Mahalle
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3964855
Web Sitesi: www.aydoganprefabrik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aydoğan Prefabrik Konteyner firma bilgileri. Aydoğan Prefabrik Konteyner adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aydoğan Prefabrik Konteyner ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aydoğan Prefabrik Konteyner firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.