Aydogdu İnşaat Emlak

Şirket Hakkında

VİZYONUMUZ



Geniş ve dinamik kadromuzla güler yüzlü ve ciddiyet sınırları dahilinde hizmet verdiğimiz her müşterinin velinimetimiz olduğunu biliyoruz.Firmamız faaliyette bulunduğu 20 yıllık süre zarfında yaptığı işlerin tamamının arkasında durmaktadır.

En az 8 senelik mesleki ve en az lise mezunu seviyesinde olan 22 personelimiz ve 30 yıldır inşaat kurucu başkanımız Mehmet AYDOĞDU bu bilgi birikimlerini gayrimenkul piyasasında kullanmaya ant içmiştir.


MİSYONUMUZ



Zeytinburnu’nun değişik bölgelerinde 4 şubemizle hizmet veren Emlak firmamız, meslek ahlak ilkelerinden ödün vermeden doğru, dürüst ve çalışkan olmayı kendine ilke edinmiş piyasanın hassas dengelerini anlayarak ve bilerek hareket etmeyi ikrar etmiş ve esnaf teşkilatının kurucusu üstat AHİ EVREN’in yolunda gitmeye karar vermiştir.




KURUCU BAŞKANIMIZ




Mehmet AYDOĞDU

1955 Yılında Urfa’da doğdum.İlk orta lise öğrenimimi bu şehirde tamamladıktan sonra yüksek tahsil için hayatımın geri kalanını geçireceğim İstanbul’a geldim.1979 yılında İstanbul üniversitesi teknik meslek yüksekokulu inşaat bölümünü bitirdim.1977 yılından beri aralıksız aktif olarak inşaat sektörünün içindeyim.Ülkemizin stratejik ve ekonomik şartlarını ve gereksinimlerini layıkıyla yerine getiriyorum.Bütün hayatım boyunca Atatürk ilke inkilaplarından ayrılmadan çağdaş laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısına aykırı hiçbir söylem ve davranışım olmamıştır .Aydoğdu İnşaat Emlak personelinin hal ve tutumlarından bu öncelikler uymasına ve meslek ahlak ilkelerinden ayrılmamalarına itinayla özen gösteririm.



Öz Aydoğdu Emlak İnş.Tic.Ltd.Şti


Yönetim Kurulu Başkanı



Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aydogdu İnşaat Emlak
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Mehmet AYDOGDU
Adres: 58. Bulvar Cad. Çelik Kardeşler İş Merkezi No: 70 Kat: 1 Daire: 9
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6799182
Faks: (212) - 6799183
Web Sitesi: http://www.aydogduemlak.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aydogdu İnşaat Emlak firma bilgileri. Aydogdu İnşaat Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aydogdu İnşaat Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aydogdu İnşaat Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.