Ayer Fotoselli Otomatik Kapı

Şirket Hakkında
Ayer Kapı, Fotoselli ve otomatik yana kayar cam kapı otomasyon sektöründe giriş ve çıkışların yoğun olduğu yerlerde sessiz ve yüksek performansıyla kullanıcıya kolaylık ve konfor sağlamaktadır. Sıcak ve soğuk hava koşullarında iç mekanın sıcak ve soğuk kaybını minimuma indirir. Fotoselli Kapı’ nın, soğuk havalarda kış konumu, dış veya iç radar iptal edilebilme özelliği, şifre paneli proksimit kart gibi radar kullanılan yerlerde elle açılmama özelliği, ayrıca enerji kesilmelerinde sürkülasyonun devamı için akü bağlanabilme özelliği gibi bir çok fonksiyonu kullanıcıya sunan kaliteli ve estetik görünümlü cam kapılardır.
Ayer Fotoselli Otomatik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ayer Fotoselli Otomatik Kapı
Sektörü: Ambalaj » Endüstriyel ve Özel Ambalajlama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Seksiyonel Endüstriyel Kapı
Yetkili Kişi: aytekin eroğlu
Adres: bahçelievler mah.h.okan merzeci bulv.murat yapı st.76/D yenişehir/mersin
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 3271630
Web Sitesi: http://www.Ayerkapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ayer Fotoselli Otomatik firma bilgileri. Ayer Fotoselli Otomatik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ayer Fotoselli Otomatik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ayer Fotoselli Otomatik Kapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.