Ayhan Makina

"mashinen power"

Şirket Hakkında
Ayhan Makina Sanayi olarak 2000 yılından bu güne kadar siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

2008 yılı içerisinde merkezi Bursada kurulan firmamız, Yurtiçi ve Ortadoğu ağırlıklı yurtdışı çalışmalarıyla sac işleme makinaları sektöründe kendine kısa sürede yer edinmiştir.

AYHAN MAKİNA, sermaye yapısını öncelikle yüksek kaliteli üretim ve profesyonel AR-GE çalışmaları konusunda değerlendirmeye yöneltmiş olup, 2004 yılında başlayan altyapı çalışmaları ve eğitimli uzman kadrosuyla bugünlere gelmiştir.

Hizmet anlayışını, öncelikle koşulsuz müşteri memnuniyeti üzerine kurmuş olan AYHAN MAKİNA, üretimini ve pazarlamasını yapmakta olduğu Sac İşleme Makinaları grubunda tüm kalite standartlarını yerine getirmiş ve pazara sunmuştur. Kısa süre içerisinde genişlettiğimiz müşteri portföyü ve sizlerden gelen olumlu yaklaşımları almış olmamız da haklı gururumuzdur.
Ayhan Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ayhan Makina Sanayi Rediktörlü Giyotin Makaslar kesme kalitesini, toleransını ve tekrarlama hassasiyetini maksimum performansta gercekleştirecek şekilde imal edilmiştir.
Bu mekanik makaslar 4mmye kadar olan sac kesimlerini yapmak icin tasarlanmıştır.
Özellikle ince sac kesimlerinde yüksek ve düşük kesme açılarından dolayı tercih sebebidir.

Giyotin makaslar redüktörlü motor vasıtası ile sessiz calışan kep kavrama sistemli bu makinalar işletme içinde minumum yer kaplar, enerji sarfiyatları çok azdır.

Ekonomik fiyatı ve kompakt oluşu nedeniyle kullanıcıya etkili bir cözüm sağlar.
Bu makinalar genelde kendi sınıfları arasında saç levha, kağıt, deri v.b. malzeme kesimlerinde de kullanılır.
İletişim Bilgileri
Firma: Ayhan Makina
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Makineleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Torna / Tesviye
Yetkili Kişi: Ayhan ÇAKIR
Adres: Altınova Mahallesi Selçuk Sokak No: 13 OSMANGAZİ / BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2154578
Faks: (224) - 2154579
Web Sitesi: www.ayhanmakina.net
Ürünleri
TÜRKİYEDE BİR İLK MEKANİK REDÜKTÖRLÜ MAKAS 6 MM KESİM KAPASİTESİ
İlan Talep ve Teklifleri
1600x6 Mm Redüktörlü Giyotin Makas Yıl Sonu İndirimi
TÜRKİYEDE İLK OLARAK MEKANİK MAKASLARDA 6 MM KESİM YAPABİLEN MAKİNAYI AYHAN MAKİNA YAPMISTIR SESSİZ LİĞİYLE BİLİNEN REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS LAR HEM...
Ayhan Makina firma bilgileri. Ayhan Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ayhan Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ayhan Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.