Ayvaz Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Kalite/hizmet anlayışını bir ilke olarak kabul eden Ayvaz Tekstil yaka-bant üretimi yapan İstanbul’un sayılı firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Üretim yatırımlarını her yıl arttıran fabrikamız gerek yurt içi gerekse yurtdışına yönelik konfeksiyon ihracatı yapan tekstil üreticilerine hatasız ve zamanında teslimatı ile tanınmaktadır. Ayvaz Tekstil çeşitli özellik ve kapasitedeki modern makinalarla donatılmış tesislerinde her türlü standart yaka-bant üretimi de yapmaktadır.
Ayvaz Tekstil’de jakarlı yaka, polo yaka, tiktak, kol ve etek bantları, manşet gibi çeşitli üretimleriyle alanında geniş bir üretim yelpazesine sahiptir.

Fabrikamız siparişleri alıcının isteğine bağlı olarak ham ya da boyalı, istenilen miktarlarda seri olarak teslim edebilir.
Modern makina parkımız her geçen gün gelişmekte ve aylık üretim kapasitemiz artmaktadır.Ayvaz Tekstil, müşterileri arasında sürekli bir bilgi akışı sağlamış ve üretimin her aşamasında titiz kontrol mekanizması sayesinde hata payını asgari seviyelere çekmeyi başarmıştır.

Dünya standartlarında üretim yapan fabrikamızda uzman personelimiz her türlü sorunuzu cevaplamaktan büyük mutluluk duyacaktır. Amacımız her türlü ihtiyacınıza optimum çözümü üretmek ve fiyat/kalite dengesini korumaktır.

AYVAZ
Triko Makina Parkuru
Adet Makina Cinsi Marka Fein
2 SFJ 202- T Shima - Seiki 12 Fein
2 SFJ 202- S Shima - Seiki 12 Fein
4 SFF 152 Shima - Seiki 12 Fein
4 323 D 202 Kauo - Heng 12 Fein
6 323 DTJ 152 Kauo - Heng 12 Fein
7 323 DTJ 202 Kauo - Heng 12 Fein
6 323 DTJ 152 Kauo - Heng 14 Fein
1 TİKTAK Kauo - Heng 14 Fein
4
2
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirketimizde yaka-bant üretimi yapılmaktadır.
yaka-polo yaka-triko yaka manşet-jakarlı yaka..
tiktak
manşet
bant
İletişim Bilgileri
Firma: Ayvaz Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
Yetkili Kişi: Necmettin Uçar
Adres: Bakır-Pirinççiler San. Sit. Sardunya Cd. No:4 Beylikdüzü - B.Çekmece /İST
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8758460
Faks: (212) - 8758464
Web Sitesi: http://www.necdetorme.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ayvaz Tekstil San. firma bilgileri. Ayvaz Tekstil San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ayvaz Tekstil San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ayvaz Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.