Baca Temizleme Özpak

Şirket Hakkında
Şirketimiz teknolojik aletlerle ve deneyimli elemanlarla sizlere en iyi hizmeti vermekten gurur duyar. İtfaiye Daire Başkanlığından yetki almış olan firmamız aynı zamanda tecrübeli personeli ile hizmet vermektedir. Kocaelinin bütün ilçelerinde ve Türkiye genelinde hizmet veren firmamız, sizlere en uygun olan tarih ve saat aralığında 7 gün 24 saat çalışma prensibi ile kusursuz müşteri memnuniyetini ilke ederek hareket etmektedir. Hizmetlerimiz ev , okul, restaurant fabrika baca temizliği, baca tamiratı, yeni baca imalatı, davlumbaz- fan motoru temizliği, su deposu -yüzme havuzları temizlik, izolasyon ve haşere ile mücadele şeklinde devam etmektedir.

Ücret kurumuz K.B.B İtfaiye Daire Başkanlığının belirlemiş olduğu fiyat tarifesi üzerinden yapılmakta ve müşterilerimize bu şekilde dürüst hizmet koşulları sağlanmaktadır. Bunun yanında yağlı kanal ve fabrika bacalarının fiyatlandırılması ücretsiz keşif yapılarak belirlenmektedir.

Gebze , Çayırova, Darıca, Dilovası, Derince, Körfez, İzmit, Başiskele, Kartepe, Gölcük, Karamürsel'de kısacası Kocaeli ve Türkiye genelinde hizmetinizdeyiz. Yapılan işlemler sırasında çevre temizliğine itina ile dikkat edilir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Baca Temizleme Özpak
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: sabahattin karadağ
Adres: m.sinan mah. m.sinan cad. na:72 Kocaeli- Dilovası
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 7548225
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Baca Temizleme Özpak firma bilgileri. Baca Temizleme Özpak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Baca Temizleme Özpak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Baca Temizleme Özpak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.