Bahadır Teks.san.tic.

Şirket Hakkında
0-12 yaş çocuk-bebe giyimi imalatı yapan firmamız 2002 yılında kurulmuştur.kalitesinden hiç bir zaman ödün vermeyen firmamız bukadar kısa sürede türkiyemizin en ücra köşesinde dahi tercih edilerek kalitesini ispatlamıştır.yıllık üretimimiz şu an 200.000 civarındadır.ayrıca yurt dışı ihracat çalışmalarımız devam etmekte olup, toptan bayilerimizle dolaylı olarak{romanya-kosova-moldavya-beyazrusya ve azerbaycana}ihracat yapmaktayız.bebemax çocuklarımızın gülen yüzü olmaya devam edcektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
0-12 yaş çocuk giyim:takımlar kot takımlar, kot etekler, kot pantalonlar, çocuk kaban ve çocuk montlarından oluşmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Bahadır Teks.san.tic.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bebek Giyim
Yetkili Kişi: nurullah kartal
Adres: duaçınarı mh.2.tan sk no8-8a
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3648654
Faks: (224) - 3648654
Web Sitesi: http://www.bebemaxbaby.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bahadır Teks.san.tic. firma bilgileri. Bahadır Teks.san.tic. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bahadır Teks.san.tic. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bahadır Teks.san.tic. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-12-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.