Bakırköy Pansiyonu

Şirket Hakkında
Pansiyonumuz güvenle kalabileceğiniz istanbulun en merkezi yerlerinden biri olan bakırköy ilçesinde hizmet vermektedir.

Pansiyonumuz Bakırköy meydanda olup kadıköy bakırköy deniz otobüslerine 3 dakika, acıbadem bakırköy hastanesine 2 dakika, istanbul caddesi carousel ve capacıty alışveriş merkezlerine 2 dakika, bakırköy tren istasyonuna 3 dakika, dadyan kilisesine 1 dakika, bakırköy sahile 2 dakika, dünya göz hastanesi ataköy şubesine 5 dakika yürüyüş mesafesindedir.Atatürk havaalanına araçla 5 dakika uzaklıktadır.Otogardan tüm otobüs firmalarının yolcu servisleri Bakırköy meydana gelmektedir.pansiyonumuz bulunduğu mevki olarak eğlence yerleri, alışveriş merkezleri ve toplu ulaşımların merkezi konumundadır.
Bakırköy Pansiyonu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Pansiyonumuz güvenle kalabileceğiniz istanbulun en merkezi yerlerinden biri olan bakırköy ilçesinde hizmet vermektedir.Pansiyonumuz Bakırköy meydanda olup kadıköy bakırköy deniz otobüslerine 3 dakika, acıbadem bakırköy hastanesine 2 dakika, istanbul caddesi carousel ve capacıty alışveriş merkezlerine 2 dakika, bakırköy tren istasyonuna 3 dakika, dadyan kilisesine 1 dakika, bakırköy sahile 2 dakika, dünya göz hastanesi ataköy şubesine 5 dakika yürüyüş mesafesindedir.Atatürk havaalanına araçla 5 dakika uzaklıktadır.Otogardan tüm otobüs firmalarının yolcu servisleri Bakırköy meydana gelmektedir.pansiyonumuz bulunduğu mevki olarak eğlence yerleri, alışveriş merkezleri ve toplu ulaşımların merkezi konumundadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Bakırköy Pansiyonu
Sektörü: Turizm / Otel » Pansiyon
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Otel
Yetkili Kişi: levent bey
Adres: zeytinlik mahallesi ömer naci sokak Bakırköy/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5438866
Faks: (212) - 5438868
Web Sitesi: www.bakirkoypansiyonu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bakırköy Pansiyonu firma bilgileri. Bakırköy Pansiyonu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bakırköy Pansiyonu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bakırköy Pansiyonu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.