Balgat Oto Kiralama

Şirket Hakkında
Balgat Oto Kiralama , 2008 yılından günümüze Ankara ve Ankara’nın tüm ilçelerine geniş ve genç araç filosu ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Hizmet sunduğu süre içerisinde birçok büyük marka, dernekler, vakıflar ve kamu kurumlarıyla çalışarak deneyim ve hizmet standartlarını devamlı yükseltmiştir.

Deneyimlerini , güvenli ve hızlı bir hizmetle birleştiren Balgat Oto Kiralama , yurtdışından Türkiye’ye gelen müşterilerine verdiği hizmet kalitesini yurtiçinde de güvenle ve huzurla yolculuk yapmak isteyen müşterilerine de sunmaktadır. Balgat Oto Kiralama , 6 yıldır tüm araç kiralama hizmetlerini “önce müşteri memnuniyeti” anlayışıyla sunmaktadır.

Müşterilerinin ihtiyaçları ölçüsünde aradıkları hizmeti en kısa sürede ve en etkili şekilde sunmayı görev edinmiştir. Balgat Oto Kiralama müşterilerine sunduğu bu hizmetler arasında güvenlik her zaman ilk sırada yer almaktadır. Bu nedenle kiralamaya sunulan tüm araçların periyodik bakımları büyük bir titizlikle takip edilmekte tüm araçlar her kiralama sonrası kontrolden geçirilmekte ve en küçük ayrıntısına kadar incelenerek bir sonraki müşterisine hazırlanmaktadır. Ayrıca araçların hijyenik temizliği düzenli olarak yapılmaktadır.

Balgat Oto Kiralama sektöründe farklı kılan bu özenli yaklaşım müşterileri tarafından çok iyi bilinmekte ve Balgat Oto Kiralama nın tercih edilmesini sağlamaktadır.
Balgat Oto Kiralama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Balgat Oto Kiralama
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Ahmet Bulut
Adres: Oğuzlar mah. 1396 sok. 6/8 Balgat Çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 2859111
Web Sitesi: www.balgatotokiralama.com
Ürünleri
aylık veya yıllık Renault Fluence kiralama için müşteri temsilcimizi arayınız.. (543) 285 91 11
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Balgat Oto Kiralama firma bilgileri. Balgat Oto Kiralama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Balgat Oto Kiralama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Balgat Oto Kiralama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.