Balhome

Şirket Hakkında
"Mobilya ve ev dekorasyon sektörünün önde gelen markası ve Dünya Kalite ödülüne sahip BALHOME, kaliteyi ve en şık mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.
BALHOME yatak odasından salon takımlarına, tv ünitesinden sehpa takımlarına kadar evinizin tüm ihtiyacını kaliteden ödün vermeden, uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturuyor. Bir çok şubesinin yanı sıra internetten de hızlı ve güvenilir alışverişe imkan sağlayan BALHOME ücretsiz teslimat, ücretsiz montaj ve 2 yıl garanti imkanı veriyor.
Siz de evinizin ihtiyacı olan koltuk takımları, salon takımları, yatak odası takımları, genç odası ve çocuk odası takımları, yemek odaları, tv üniteleri, duvar üniteleri ve ev dekorasyon için aklınıza gelebilecek diğer yan ürünleri uygun fiyata yüksek kaliteyle almak için www.balhome.com adresini ziyaret edin."
Balhome
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Balhome
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: Emre Balcı
Adres: Ankara Asfaltı Üzeri Bağlarbaşı Mh. Şahin Sk. No:3 Maltepe/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3838272
Web Sitesi: https://www.balhome.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Balhome firma bilgileri. Balhome adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Balhome ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Balhome firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-02-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.