Balıkesir Ehil Evden Eve Taşımacılık Nakliyat Ve Depolama Hizmetleri Ltd

Şirket Hakkında
Ehil Evden Eve Nakliyat, Balıkesir ilimizin Altı eylül ilçesinde 1996 yılında kurulmuş bir nakliye kuruluşudur. Balıkesir ilinde uzun yıllar faaliyet gösteren şirketimiz, zamanla büyüyerek 81 ilde şehirler arası taşımacılık alanında faaliyet gösteren bir kurum haline gelmiştir. Balıkesir ilinde başlayan bu çalışmalarımız zamanla; Türkiye geneline sıçramış her geçen gün müşterilerimizi memnun ederek yaptığımız çalışmalardan dolayı bugünkü konumunu kazanmıştır. Nakliyat işi bir nakliye aracının kapınıza gelerek 2 adet taşıma personeli ile apar topar yapılan bir iş tanımı değildir. Evden Eve Nakliyat işi ayrı bir özen, dikkat ve üzerinde titizlik gerektiren bir iş sahasıdır. Nakliye hizmeti veren bir kurumsanız çalıştırdığınız elemanlardan tutunda nakliye hizmeti verecek araç ve ekipmanlarınızın en ince detayla ve seçilmesi gerekir. Ehil Evden Eve Nakliyat firması olarak bu konuda çok hassas çalışan bir firmayız. Nakliyat sektöründe süregelen bir kuruluş olmak istiyor iseniz verdiğiniz hizmet kalitesi bu tarz etkenlere dayalıdır
Balıkesir Nakliyat, çalışmalarımızda, müşterilerine güvenilir taşımacılık hizmeti vermeyi hedefleyen firmamız her zaman en hızlı ve dürüst nakliyat hizmeti vermeyi hedefleyen çalışmalar yapmaktadır. Gerek çalışan personelleri ve gerek üst düzey nakliyat ekipmanlarımız ile her daim sizlerin hizmetindeyiz. Balıkesir'de sayılı asansörlü eşya taşımacılığı hizmeti veren firmalar arasındayız. Asansörlü nakliyat çalışmamız sayesinde taşınmaya müsait olmayan bina yapılarında en güvenilir şekilde eşyalarınızı taşımaktayız. Yük asansörü olmayan ve dar merdivenli binalarda insanlar nasıl taşınacağız diye dert ederler. Fakat biz Ehil Nakliyat olarak bu sorununuza asansörlü eşya taşıma çalışmamız ile çözüm üretiyoruz. Balıkesir nakliye hizmeti verirken eşyalarınızı tek tek ambalajlıyor, nakliyat sigortası ile güvence altına alıyoruz.
Sizlerde Ehil Nakliyat güvencesinde eşyalarınızı en iyi şekilde taşınmasını istiyorsanız hemen Ehil Nakliyat ile i
Balıkesir Ehil Evden
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Balıkesir Ehil Evden Eve Taşımacılık Nakliyat Ve Depolama Hizmetleri Ltd
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: Hidayet Üregül
Adres: Gümüşçeşme Mah.ayıtlı Sokak.defterdarlık Karşısı
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3600302
Web Sitesi: www.ehilnakliyat.net
Ürünleri
Ehil Evden Eve Nakliyat, Balıkesir ilimizin Altı eylül ilçesinde 1996 yılında kurulmuş bir nakliye kuruluşudur. Balıkesir ilinde uzun yıllar faaliy...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Balıkesir Ehil Evden firma bilgileri. Balıkesir Ehil Evden adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Balıkesir Ehil Evden ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Balıkesir Ehil Evden Eve Taşımacılık Nakliyat Ve Depolama Hizmetleri Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.