Ban Metal Mobilya

Şirket Hakkında
Firmamız Metal Mutfak köşe takımları, Masa ve sandalye üretimlerini yapan entegre tesise sahiptir. 6000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren firmamız sektörde kalite ve farklılığı ile dikkatleri üzerine toplamaktadır.
Üretime 2013 yılı ortasında başlayan Ban Mobilya farklı modelleri ile sektörde farklı yerini almıştır. Bellona markası altında 2 modelin üretimini yaparak Bellona Bayilerinde ürünün satışı yapılmaktadır.Buradan da anlaşılacağı üzere Ban mobilya kalite standartını Bellona kalitesiyle bütünleştirmiştir.
Ban Metal Mobilya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ban Metal Mobilya
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
Yetkili Kişi: Numan Avcı
Adres: O.S.B 34. cad No:34
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 3222350
Web Sitesi: banexclusive.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ban Metal Mobilya firma bilgileri. Ban Metal Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ban Metal Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ban Metal Mobilya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.