Baranbebesarayi(toptan Şefaf Çorap Ve Diğer Çorap Ürünleri)

Şirket Hakkında
1 / Ocak / 1989 yılında hayata gözlerini açan Baran Bebeler Sarayı ve(İç Giyim dünyası ) bebeklerin renkli dünyasında yepyeni bir heyecan yarattı. Bu renkli dünyaya atılan ilk adımlar her geçen gün daha da heyecanla atılmaya başladı. Dünyaya yeni gelen bir bebeğin heyecan ve gülümsemesine benzer bizim açılışımız. Çevremizde de bu şekilde bilindi.
Baran Bebe Sarayı Mağazası Bağlar ilçesinde hizmet vermektedir. Merkezimiz Diyarbakır ilindedir. Hizmet verdiğimiz bölge olarak çocuk sayısı oldukça fazla olmasına rağmen nüfusa hitap eden kaliteli sağlam ürünler üreten bir mağaza bulunmamaktaydı. Baran Bebe sarayı, bu ihtiyaçtan ortaya çıkmıştır. Ortaya çıkışına bağlı olarak Türkiye'de hizmet veren en kaliteli markaların ürünlerini birinci elden çocuklarımıza sunmaya devam etmektedir. Ürünlerimiz birinci elden faturalı ve garantili olarak getirtilmekte ve tüketiciye de aynı ciddiyetle satılmaktadır.
Baran Bebe sarayı, Annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 17 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, sınırsız bilgi ve alışveriş sonrası desteğiyle günün 24 saati hizmet veren bir firmayız.
Çocuğunuz için aklınıza gelen tüm ihtiyaçlarınızı Baran Bebe Sarayı mağazasında bulabilirsiniz. Web sitemizde ürünlerimiz ile ilgili tüm bilgileri bulabilirsiniz. Baran bebe sarayı web sitesi, şimdilik mağazamızda satılan ürünlerin genel anlamda tanıtımı amacıyla kurulmuştur. İleride müşterilerden gelen istekler doğrultusunda e-ticaret sitemizi de kurmayı düşünmekteyiz.
Baran Bebe Sarayı web sitesinde
• Mağazamızdaki ürünlerin tanıtımı
• Mağazamızın tanıtımı
• Mağazamızın adres ve Telefonları
• Dilek ve Şikayetleriniz İçin online Formlar
• Mağazamızın Kurumsal Yüzü
• Çalışma Prensiplerimiz
Hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.
Sizlerin ve bebeklerimizin memnuniyetini sağlamak ve uzun yıllar bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Baran Bebe Sarayı mağazasına gele
Baranbebesarayi(toptan Şefaf Çorap
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Baranbebesarayi(toptan Şefaf Çorap Ve Diğer Çorap Ürünleri)
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek İç Çamaşırı
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
Yetkili Kişi: mustafa BARAN
Adres: bağlar sakarya caddesi no:38
Şehir: Diyarbakır
Ülke: Türkiye
Telefon: (412) - 2353764
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Baranbebesarayi(toptan Şefaf Çorap firma bilgileri. Baranbebesarayi(toptan Şefaf Çorap adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Baranbebesarayi(toptan Şefaf Çorap ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Baranbebesarayi(toptan Şefaf Çorap Ve Diğer Çorap Ürünleri) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.