Barışhan Temizlik

"Kaliteli temizlik şirketi "

Şirket Hakkında
Konya temizlik şirketleri arasında Barışhan Temizlik Şirketi olarak kalite ve prensip anlayışıyla öne çıkan firmamız 7/24 haftanın her günü dilediğiniz saatte temizlik hizmetleri vermekte ve mekanlarınızı kullanıma hazır bir şekilde siz değerli müşterilerimize teslim etmektedir.
Barışhan Temizlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
konya temizlik, konya temizlik sirketi, konya temizlik sirketleri, konya temizlik firmalari, konya temizlik firmasi, konya mobil kapicilik, konya mobil kapici, barishan temizlik, mobil kapicilik, mobil kapici, temizlik sirketleri
İletişim Bilgileri
Firma: Barışhan Temizlik
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Hüseyin Satıcı
Adres: Akıncılar Mh Ilgın Sk No 51 Selçuklu Konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 3725969
Web Sitesi: www.konyatemizliksirketleri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Barışhan Temizlik firma bilgileri. Barışhan Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Barışhan Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Barışhan Temizlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.