Barker Gençlik Merkezi Kırt. San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Barker Gençlik Merkezi, İstanbul ili göztepe tütüncü mehmet efendi cad. no.73/a GÖZTEPE İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Diğer Sektörler » Oyuncak sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi FARUK ÇELİKTEN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Barker Gençlik Merkezi Kırt. San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Diğer Sektörler » Oyuncak
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: FARUK ÇELİKTEN
Adres: göztepe tütüncü mehmet efendi cad. no.73/a GÖZTEPE İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3633200
Faks: (216) - 3553755
Web Sitesi: http://www.barker.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Barker Gençlik Merkezi Kırt. San. Tic. Ltd. Şti. firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Barker Gençlik Merkezi firma bilgileri. Barker Gençlik Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Barker Gençlik Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Barker Gençlik Merkezi Kırt. San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.