Barşan Turizm Seyahat Acentası

Şirket Hakkında
BAB Group bünyesinde; A Grubu TÜRSAB (1482 )ve IATA üyesi (8820080 ) seyahat acentesi olarak faaliyetlerini sürdüren BARŞAN TURİZM, 2003 yılından bu yana müşterilerine yurtiçi ve yurtdışı ekonomik uçak biletleri, vize işlemleri ile renkli tatil seçenekleri sunmaya devam etmektedir. Türkiye de faliyet gösteren 400 adet IATA seyahat acentası arasında gerek ciro ve gerekse altyapısıyla sektörün önde gelen kuruluşlarından biridir. Barşan Turizm, son kullanıcı diye tabir ettiğimiz kapı yolcularına olduğu gibi sektöründe değişik büyüklükte ve önde gelen firmalara hizmet sağlamada deneyim sahibidir. Şirketimizin genel prensibi; müşterilerine en az maliyetle en maximum hizmeti vermektir.
Yurtiçinde; Türk Hava Yolları uçak bileti, Atlasjet uçak bileti, Sun Express uçak bileti, Onur air uçak bileti, Borajet uçak bileti ve Pegasus uçak biletlerini Yurtdışında; Türk hava yolları uçak biletleri, Klm hava yolları uçak biletleri, Lufthansa havayolları uçak biletleri, Emirates uçak bileti, Avusturya hava yolları uçak bileti, İberia hava yolları uçak bileti, Aeroflot hava yolları uçak bileti, Aeroswit hava yolları uçak bileti, Alitalia uçak bileti, Malezya hava yolları uçak bileti, Etihad hava yolları uçak bileti, Span air uçak bileti, Katar hava yolları uçak bileti, Air China uçak bileti, Delta hava Yolları uçak bileti, Air Astana uçak biletive Singapur hava yolları gibi tüm dünya havayollarının biletlerini www.barsanturizm.com.tr online olarak satın alabileceğiniz gibi; ofislerimiz olan Sütlüce mah. İmrahor cad. No:36/1 Beyoğlu/İstanbul 0212 221 1 221 adres ve telefonlarından da temin edebilirsiniz.
Yurtiçi uçak bileti, Yurtdışı uçak bileti , Yurtiçi otel satışı, Yurtdışı otel satışı, Tur ve Tatil seçenekleri, Kongre ve VİP Organizasyon Hizmetleri, Bayi gezileri, Fuar turları, Hac ve Umre Turları, Kültür Turları, Gemi / Cruise Turları, Vize Hizmetleri, Araç kiralama ve transfer hizmetleri, Özel etkinlikler ( Açılış, Düğün, Toplantı gibi ), Check-in hizmeti.
Barşan Turizm Seyahat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Barşan Turizm Seyahat Acentası
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: Celal Usta
Adres: Sütlüce mah. İmrahor cad. No:36/1 Beyoğlu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2211221
Web Sitesi: http://www.pariseucakbileti.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Barşan Turizm Seyahat firma bilgileri. Barşan Turizm Seyahat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Barşan Turizm Seyahat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Barşan Turizm Seyahat Acentası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.