Başaranoglu Underwear&sock

Şirket Hakkında
HAKKIMIZDA Firmamız 1980 yılında istanbul'da fason üretim yaparak tekstil sektörüne girmiş olup, sonraki yıllarda kurmuş olduğumuz entegre tesislerimizle beraber YEŞİLDİREK ve MAHMUTPAŞA'da açmış olduğumuz toptan satış mağazalarımızla başta TÜRKİYEMİZİN tüm illerine üretmiş olduğumuz iç giyim ve çorap ürünlerimizi ulaştırmış olup; RUSYA, UKRAYNA, HIRVATİSTAN, YUNANİSTAN, LİBYA, TUNUS, CEZAYİR, IRAK, İRAN, BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ, ERMENİSTAN, AZERBAYCAN, SUDAN, LÜBNAN, FİLİSTİN...gibi bir çok ülkeyede ihraacat yapmanın gururu içerisindedir. POLİTİKAMIZ : EN KALİTELİ ÜRÜN, EN UYGUN FİYAT... Kalite firmamız için en önemli unsurdur.Ürünlerimizde en iyi kalitedeki pamuklardan imal edilmis iplikler kullanılmaktadır.Ürünlerimizi üretirken en uygun fiyatı kalitesinden ödün vermeden sağlamaktayız.... GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ VE EN KISA TEMİN SÜRESİ... İSTANBUL İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEKİ 5000 m2 depo alanımızda stok kapasitemiz ve üretim gücümüzle tüm Dünya Ülkelerine 1-5 gün arasında ürünlerimizi ulaştırabiliyoruz, tedarikçi firma olmayıp, özel siparişlerinizede cevap verebılecek en kısa süremiz 15 günden başlamaktadır. İç giyim üretim kapasitemiz haftalık 250.000 adettir.Kalitemiz ve ürünlerimizi tanımak için daha fazla zaman kaybetmeyiniz

Başaranoglu Underwear&sock
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Başaranoglu Underwear&sock
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek İç Çamaşırı
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » İç Giyim
Yetkili Kişi: serkan başaranoglu
Adres: Tayahatun mah mahmutpaşa hamamı sok no:3 /d kale han Mahmut paşa İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5140009
Web Sitesi: www.nazaryildiz.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Başaranoglu Underwear&sock firma bilgileri. Başaranoglu Underwear&sock adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Başaranoglu Underwear&sock ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Başaranoglu Underwear&sock firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.