Batı Makina Kalıp Ve Ambalaj San. Tic. A.ş

Şirket Hakkında
Batı Makina; Teneke Kutu Kalıpları, Makinaları ve tesisleri konusunda ihtisas sahibi olan bir kuruluştur. Bu konudaki mesleki birikimini çağın üstün teknolojisi ile birleştirerek sektörde önemli bir yer edinmiştir. Yurt içi satışlarının yanı sıra ürünlerinin büyük bir kısmını ihraç ederek Türk ekonomisine katkıda bulunmakta ve bunun haklı gururunu yaşamaktadır.

Afrika, Ortadoğu, Asya ve Avrupa'da geniş müşteri potansiyeline sahiptir. Kalıplarımız ve makina parçalarımız komple CNC Jiggrinding ve CNC silindirik taşlama makinalarında hassas olarak taşlanmaktadır.

Aynı zamanda Batı Makina, Alüminyum sektörüne ciddi yatırımlar yaparak, Alüminyum Folyo Kap tesisi kurmuş, ürettiği kaliteli ürünleri ile yurtiçi yurtdışı pazarında söz sahibi olmuştur.
Batı Makina Kalıp
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Batı Makina Kalıp Ve Ambalaj San. Tic. A.ş
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Eyüp Yılmaz
Adres: İmes Sanayi Sitesi C Blok 302 Sok. No:1 34776 Y.Dudullu Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3146401
Web Sitesi: www.batimakina.com
Ürünleri
Alüminyun Folyo Kap üretim tesisimizde, çeşitli alüminyum kapların üretimini gerçekleştirmekteyiz. Ürünlerimiz ; Sütlaç, 1500 gr, 750 gr, Derin 1000 ...
İlan Talep ve Teklifleri
Alüminyum Folyo Kap Çeşitleri.
Son modern tesisimizde üretilen alüminyum folyo kap ürünlerimiz, hijyenik, sağlam, ve kalitelidir.Sütlaç, 1500 gr, 750 gr, 1000 gr, Üç gözlü ve tepsi...
Batı Makina Kalıp firma bilgileri. Batı Makina Kalıp adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Batı Makina Kalıp ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Batı Makina Kalıp Ve Ambalaj San. Tic. A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.