Bay Çanta

Şirket Hakkında
Bayan çanta satışı ve üretimi konusunda lider firmalardan biri konumunda olan bay çanta, 1995 yılından beri faaliyetlerini sürdürmektedir. Sadece kaliteli yerli ham-maddeler kullanmaktayız. Kendi üretmediğimiz çantaları ise, tamamen yerli üreticilerden tedarik etmekteyiz. Dünya moda sektörünü yakından takip eden şirketimiz, trend ürünleri müşterilerine her sezon başına geniş bir çeşit ile sunmaktadır.
Rekabetin ve kalitenin doğru orantılı olması gerektiğine inanıyoruz. Değişik kategorilerde bayan çanta modelleri satan şirketimizin resmi web-sitesi www.lepodyum.com 'dur. Site üzerinden online alışveriş yapılabilmektedir. Tüm ürünler ücretsiz olarak gönderilmektedir. Ayrıca müşterilerimiz satın aldıkları bayan çantalarının ödemesini kapıda kredi kartı ile veya nakit yapabilmektedirler.
Bay Çanta
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bay Çanta
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Çanta
Yetkili Kişi: mustafa pilavcı
Adres: ziyagökalp cad. no:142 k:1 d:1
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3399724
Web Sitesi: www.lepodyum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bay Çanta firma bilgileri. Bay Çanta adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bay Çanta ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bay Çanta firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.