Bay İkinci El Eşya Alan Yerler

Şirket Hakkında
Bay İkinci El Eşya Mobilya Beyaz Spot Alanlar - İstanbul® 39 ilçede mobilya ve spot alan yerler arasında ilk sıralarda yer almakta.
Geri dönüşüme katkıda bulaunan bu özel firma dayanıklı tüketim malzelemeleri ev ve ofis eşyalarını yeniden kazandırmakta bu yuzden büyük katkılar sağlamakta ülke ekonomisine dolayısı ile dünya içinde önemli bir unsurdur.
Gerçekten bu gibi kurluşlara dünyamızın çok ihtiyacı var, insanların tüketim çılgınlığına dur diyebilmek yada en azından geriletmek bazı önemli konulara yönlendirmek iin gerçekten bunu yapmalı, buna destek olmalı yaldımcı olmak yaşam sağlık için çok gerekli.
Yıllardır rekabet piyasası içerisinde olan işletmemiz, sizlere daha hızlı ve yüksek kalitede hizmet verebilmek amacıyla yürüttüğümüz istanbul 2 el ürün alıcısı faaliyetlerini internet üzerine taşıma kararı almış bulunmaktayız. Böylece sahip olduğunuz ancak kullanmak istemediğiniz veyahut herhangi bir nedenle başka bir lokasyona taşınıyor olmanız gibi durumlarda ikinci el eşyalarınızın tamamını
uygun ücretlerle sizlerden alıyoruz. İstanbul’un tamamında hizmet veren, telefonda ya da eksperlerimizi bulunduğunuz konuma göndermek suretiyle ücretlendirme yapmaktadır. Ücretlendirme ve diğer detaylarla ilgili olarak karşılıklı şartlarda anlaşılması halinde sattığınız malzemeleri olduğu yerden alıyoruz. İstanbul ilinin tamamında faaliyet gösterdiğimizden hangi ilçede yaşıyor olursanız olun; ikinci el eşya alıcısı olan şirketimize telefonla ulaşmanız sonrasında yetkili uzmanlarımız sizlere yardımcı olacaklardır.
Eski Satım Noktaları genel listesi aşağıdaki gibidir.
Eşya Alım Noktası
İstanbul 39 ilde yer alan servis noktaları:
Adalar,
Arnavutköy,
Ataşehir,
Avcılar,
Bağcılar,
Bahçelievler,
Bakırköy,
Başakşehir,
Bayrampaşa,
Beşiktaş,
Beylikdüzü,
Beyoğlu,
Büyükçekmece,
Beykoz,
Çatalca,
Çekmeköy,
Esenler,
Esenyurt,
Eyüp,
Fatih,
Gaziosmanpaşa,
Güngören,
Kadıköy,
Kağıthane,
Kartal,
Küçükçek
Bay İkinci El
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bay İkinci El Eşya Alan Yerler
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ev Gereçleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Beyaz Eşya
Yetkili Kişi: Fatih Günay
Adres: Küçükyalı Mahallesi Mektep Caddesi Bina No:13 A Blok Daire Dükkan:5 maltepe / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5171116
Web Sitesi: http://www.bayikincielesya.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bay İkinci El firma bilgileri. Bay İkinci El adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bay İkinci El ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bay İkinci El Eşya Alan Yerler firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.