Baymer Tekstil

Şirket Hakkında
BAYMER TEKSTİL FİRMASI KALİTEYİ VE UCUZLUĞU PRENSİB EDİNMİŞ BU ÇİZGİDE KENDİNİ KANITLAMIŞ, SAĞLAM VE GÜÇLÜ BİR FİRMADIR. SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE DAHA İYİ HİZMET VERMEK İÇİN MUTLAKA FİRMAMIZI VE ÜRÜNLERİMİZİ YERİNDE GÖRMENİZİ TAVSİYE EDİYORUZ.
ÜRÜNLERİMİZ ; ELBİSE, TUNİK, BLUZ V. B. ÜRÜN İMALATLARI YAPMAK İLE BİRLİKTE İHRACAT FAZLASI ÜRÜN ALIM-SATIŞI GERÇEKLEŞTİRMEKTEDİR.
Baymer Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Baymer Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: SERVET GÜNEŞ / SATIŞ-PAZARLAMA
Adres: GAZİOSMANPAŞA CAD.ARKIN SOK.NO:16-1 GÜNGÖREN (GÜNGÖREN İLÇE EMLİYET KARAKOLUN ARKASI )
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5539458
Faks: (212) - 5539456
Web Sitesi: www.baymertekstil.com
Ürünleri
BAYAN ELBİSE BASKILI.FULL RENK KOMBİNASYOLU.ÇOK ÇEŞİTLİ RENKLERİ VARDIR.YAZIN SÜPER MODELİ
TUNİK BAYAN DAL VE ÇİÇEK BASKILI.YAZLIK İP ASKILI SÜPER BİR MODEL
1.KALITE IHRACAT BAYAN GARSON BOY TUNIK. BEYAZ VE KIRMIZI 2 RENK MEVCUTTUR. BEDENLER : 128DEN - 186A KADARDIR. ÜRÜN ASORTILI OLUP, KOLI ICERISIND...
İHRACAT MALI COCUK TAKIMI. 2 RENK MEVCUTTUR. KIRMIZI BALON ELBİSE ALT KAHVE TAYT. GRİ PUANTİYELİ BALON ELBİSE ALT LİLA TAYT. BEDENLERİ 9-12 M VE 3-4 Y...
İlan Talep ve Teklifleri
Yüksek Adetli Bayan Elbise Ve Tunik Satılacaktır.
BKA FOREVER MARKA YÜKLÜ ADETTE YAZLIK BAYAN ELBİSE VE TUNİK SATILACAKTIR.İLGİLENENLERİN FİRMA İLE İRTİBATA GEÇMESİ RİCA OLUNUR.
Baymer Tekstil firma bilgileri. Baymer Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Baymer Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Baymer Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.