Bayrak Mefruşat

Şirket Hakkında
Firmamız 10 Senelik Dekorasyon sektöründeki mesleki tecrübe birikimi ile 2003 Yılında Ümraniye Marmara Caddesinde küçük bir perde satış mağazası olarak kuruldu. 2006 Yılında bir atılım yaparak Altınşehir Natoyolu Caddesi No:1 deki 3 katlı Mefruşat Mağazasını devraldı. Sektörün öncü firması Taç ile Yapmış olduğu anlaşma sonucu Taç Perde ve Ev Tekstili ürünlerinin önemli bayiisi oldu. Taç`ın yanında Verdi, Homeart ve Conseptline ürünlerininde Satış ve Pazarlamasını yürütmekteyiz. Ayrıca Mağazamız da Halı Satışı, İthal Duvar Kağıdı ve Laminant Parke Satış ve uygulaması yer almaktadır..
Bayrak Mefruşat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bayrak Mefruşat
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Mağazacılık
Yetkili Kişi: Recep Bayrak - Hacı Taşdemir
Adres: Nato Yolu Caddesi No:1 Ihlamurkuyu Ümraniye/İst.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3137749
Web Sitesi: www.perdemodelleri.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bayrak Mefruşat firma bilgileri. Bayrak Mefruşat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bayrak Mefruşat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bayrak Mefruşat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.