Baysonic Ultrasonic Teknolojileri

Şirket Hakkında
Baysonic Ultrasonik Teknolojilerin'e Hoş Geldiniz;

Baysonic ;

Ultrasonik kaynak yönteminde, yüksek tecrübesiyle, Türkiye’nin ilk imalatçı firmasıdır.Tescilli olan BAYSONIC markası ile yaptığı çok özel makinelerle Türkiye sınırlarının ötesinde bir dünya markası haline gelmiştir. Ultrasonik kaynak, yapıştırma, kesim, dikim konusunda uzman ve yüksek tecrübeli kadrosuyla, tasarımını ve imalatını kendisinin yapmış olduğu ultrasonik yöntemli makineler çoğu zaman Türkiye ve dünyada ilk olmuştur.
Tasarım, uygulama, üretim ve otomasyon tecrübesiyle, çalışma ortaklarına hizmet etmek, satış öncesi destek ardından, üretim ve ihtiyaç için gerekli olan en verimli, en ekonomik, yüksek kaliteli, doğaya ve insana saygılı bir üretimi en kısa sürede tamamladıktan sonra, satış sonrası en hızlı eğitim ve destekle üretimi aksatmadan çalışmanızı sağlamaktadır.

Çalışma ortaklarının, sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için, Ultrasonik Sistemlerin temel parçaları olan Ultrasonik jeneratör, Ultrasonic converter, ultrasonik booster, ultrasonik horn (ultrasonic sonotrode) için gerekli tüm parça ve hammaddeleri dünyadaki en kaliteli üreticilerden tedarik etmektedir. Bu ürünlerin tasarımı, imalatı, testleri ve kalibrasyonları için gerekli bilgisayar destekli programlar ve kalibrasyon cihazlarını bünyesinde bulunduran BAYSONIC çalışma ortaklarına, istekleri doğrultusunda standart ve özel tasarımlarla hizmet etmeye devam etmektedir.

Ürünlerimizden bazıları aşağıdaki gibidir.

Ultrasonik Plastik Kaynak Makinesi ( Ultrasonic Plastic Welder)
Ultrasonik Poşet Kaynak Makinesi
Tam Otomatik NonWoven Çanta Makinesi
NonWoven Yastık Kılıfı Makinesi
Nonwoven Koltuk Başlığı (uçak- tren - otobüs) Makinesi
Ultrasonik Kapitone Makinesi (Ultrasonic Quilting Machine)
Ultrasonik Desenli Dikiş Makinesi (Ultrasonic Lace Sewing Machine)
Ultrasonik Kumaş Dilimleme ve Ebatlama Makinesi
Ultrasonik Kumaş Kenarı Kesim ve Dilimleme Makinesi
Baysonic Ultrasonic Teknolojileri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Baysonic Ultrasonic Teknolojileri
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Hüseyin Kalkan
Adres: B.o.s.b. Mermerciler Sanayi Sitesi, 14. Cadde No 33 beyliküzü / İstanbul / Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 6694469
Web Sitesi: www.ultrasonicturkey.com
Ürünleri
Ürün Adı : Ultrasonik Kapitone Makinesi BUQ2200 Ürün Kodu : BUQ 2200 Kategori : Tekstil Alt Kategori : Ultrasonik Kapitone Makinesi Uygu...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Baysonic Ultrasonic Teknolojileri firma bilgileri. Baysonic Ultrasonic Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Baysonic Ultrasonic Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Baysonic Ultrasonic Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-07-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.