Baztas Ltd.stı.

Şirket Hakkında
Günümüzde sürekli artan teknolojik gelişmeler ile birlikte mühendislik hizmetlerinin de toplum hayatının her alanında arandığı ve gelişmelerden faydalanmak isteyen kişi veya kurumların sayısının her gecen gün arttığı bugün dünyada kabul gören bir gerçektir.

Hızla gelişen teknolojiye uyum sağlayıp gelişime katkıda bulunarak, konusunda " en iyi olma " amacıyla ; kaliteli, güvenilir, ekonomik ve müşteri odaklı hizmet ilkelerini görev kabul eden firmamız , 1996 yılından beri fabrika montajları konusundaki çalışmalarını geliştirerek sürdürmektedir.

Konusunda aranan ve tercih edilen bir firma olma hedefi doğrultusunda, müşteri memnuniyetini ön planda tutan BAZTAŞ, konusunda uzman 60 kişilik teknik kadrosuyla iş ortağınız olarak sizlerin hizmetindedir.

Hizmet Alanlarımızdan Bazıları

- Makina, Tank, Pompa vb. Ekipman Montajları
- Paslanmazi Karbon Çelik, Galvaniz ve PVC Boru Hatları ( Proses, Buhar, Kondens, Ürün vb.)
- Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve Montajı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Baztas Ltd.stı.
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Zafer BALCI
Adres: Beşevler Mah. Bilginler Cad. No:22/9 Nilüfer - BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4529292
Faks: (224) - 4524670
Web Sitesi: http://www.baztas.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Baztas Ltd.stı. firma bilgileri. Baztas Ltd.stı. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Baztas Ltd.stı. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Baztas Ltd.stı. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.