Bbbb

Şirket Hakkında
Santez Teknik Ltd Şti.
Laboratuvar sektörünün en eski firmalarından olan Tez-San Ltd Şti. bünyesinde kurulmuş, Laboratuvar Cihazları, Kalite Kontrol Cihazları ve Test cihazları konusunda faaliyet gösteren satış ve pazarlama şirketidir. Ayrıca ürün gamında yer alan ürünlerin bir çoğunu avrupa normlarında üretimini devam ettiren Tez-San fabrikalarında yerli olarak üretmektedir. Anahtar teslimi Laboratuvar kurulumu konusunda ihtisas firması olan Santez, 25 yılı aşkın süredir biriktirdiği bilgi birikimini siz değerli müşterilerimiz lehine kullanmayı prensip edinmiştir.
Bbbb
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bbbb
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Santez Teknik
Adres: Mmmmmmm
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 0000000
Web Sitesi: www.santez.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bbbb firma bilgileri. Bbbb adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bbbb ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bbbb firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.