Bc Kimya Hijyen Sistemleri San.tic.ltd.şti.

"Profesyonel Hijyen Çözümleri"

Şirket Hakkında
Endüstriyel temizlik ürünlerinin üretimini ve bayii kanalıyla dağıtımını yapmaktayız.
Ürünlerini uluslararası ve ulusal pazarlarda yüksek kalite standartlarında sunmayı, toplumun ve çalışanlarının maddi ve manevi değerlerini yükseltmeyi, insan hayatına ve doğaya saygılı politikalar gütmeyi, lider bir kurum olmayı ve bunun sürekliliğini sağlamayı misyon edinen B&C KİMYA, müşterilerinden aldığı destek ve güçle geleceğe güvenle ilerlemektedir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Doracresta Endüstriyel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Çamaşırhane Hijyen Ürünleri Mutfak Hijyen Ürünleri Genel Temizlik Ürünleri Kişisel Bakım Ürünleri Hijyen Ürünleri Yer ve Halı Bakım Ürünleri Oda ve Tekstil Şartlandırma ve Parfüm Ürünlerimizin başlıcalarıdır.



İletişim Bilgileri
Firma: Bc Kimya Hijyen Sistemleri San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: Cavidan İZGİ
Adres: Sanayi Mahallesi Ensar Sokak No.20 KURTKÖY/PENDİK-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3787406
Faks: (216) - 3786768
Web Sitesi: www.bckimya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bc Kimya Hijyen firma bilgileri. Bc Kimya Hijyen adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bc Kimya Hijyen ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bc Kimya Hijyen Sistemleri San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.