Bebekonfor Sepet Beşikleri İmalat Mobilya & Tekstil

Şirket Hakkında
Pembe Patik Bebek Mobilya & Tekstil

Hakkımızda

Bebek tekstil ürünleri imalat konusunda en kaliteliyi yaratmak için gereken bilgiye, beceriye ve kaliteli hizmet anlayışına sahibiz.1991 yılından bu güne kadar Akman Mobilya ve Dekorasyon ile hizmet sektöründe bulunan firmamız 2008 yılından itibaren yeni markası Pembe Patik Bebek Mobilya & Tekstil ile bebek beşik sektörüne giriş yapmıştır.2011 yılında BEBEKONFOR markası ile müşterilerin beğenisini kazandı.Organik bebek tekstil ürünleri ile ihracat’ta hızlı adımlar ile ilerlemektedir.Öncülğünü ilk olarak yapan firmamız Organik ürünleri ülkemize sunmaktan gurur duyar.

Özenle hazırladığımız BEBEKONFOR beşik koleksiyonumuzu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarız.



Vizyonumuz
Organik tekstil alanında her türlü ihtiyaca cevap verebilecek çevre bilincini bünyesinde pekiştirilmiş kalite ve üstün hizmet anlayışıyla fark yaratan.
Ürün güvenilirliği ve ürün çeşitliliğinde öncü, sürekli iyileştirme politikalarıyla özdeşleşen Kalite Yönetimi ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile, ilk akla gelen ve tercih edilen bir kuruluş olmaktır.

Misyonumuz
Toplumumuza Kaliteli, Sağlıklı belgelendirilmiş ürünler sunarak pazarımızda markamızın güvenini oluşturmak.. Ürünlerimizi, kalite anlayışımızdan ödün vermeden ve her seferinde insan, çevre ve doğanın yaşam düzenine katkıda bulunarak, tekstil alanında ürün kalitesini arttırıcı maliyet düşürücü çözümler sunmak. Sizlerden aldığımız güçle dünya standartlarında yenilikçi, güvenilir ve saygın bir firma durumuna gelmektir.

Bebekonfor Sepet Beşikleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bebekonfor Sepet Beşikleri İmalat Mobilya & Tekstil
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Bebek Mobilyası
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: DENİZ AKMAN
Adres: Mızraklı cad. No:9/A Yeşilyurt
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2436658
Web Sitesi: www.bebekonfor.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bebekonfor Sepet Beşikleri İmalat Mobilya & Tekstil
BEBEKONFOR MAĞAZASI BEBEKONFOR BİR MARKADIR HEDİYE KAÇIRMAYIN AÇILIŞ NEDENİ İLE KAMPANYA ÜRÜN 1HAFTA GEÇERLİDİR!!! ...
Bebekonfor Sepet Beşikleri firma bilgileri. Bebekonfor Sepet Beşikleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bebekonfor Sepet Beşikleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bebekonfor Sepet Beşikleri İmalat Mobilya & Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.