Bebutik

"toptan bebe giyim"

Şirket Hakkında
imalattan toptan bebe ve çocuk giyim firmaları, bursa bebe giyim toptancıları, en ucuz ve en uygun fiyata çocuk giyim ürünleri.
Bebutik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
bursada faaliyet gösteren BEBUTİK imalattan toptan ucuz çocuk giyim ürünleri, yaş grubuna göre serili ve paketli çocuk giyim ürünleri.
İletişim Bilgileri
Firma: Bebutik
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
Yetkili Kişi: sadullah yazıcı
Adres: bursa vişne caddesi +90 545 783 14 12
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 7831412
Web Sitesi: http://www.bebutik.com
Ürünleri
en ucuz toptan çocuk giyim ürünleri, imalattan toptan online satış merkezi.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bebutik firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Bebutik firma bilgileri. Bebutik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bebutik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bebutik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.