Bedır Group

"BEDIR GROUP"

Şirket Hakkında
Hedefimiz

Dünya pazarına 1. Sınıf kalite ürünlerini sunarak vizyonumu geliştirmiş ve dünya tedarikçileri sıralamasında ön sıralarda yerimizi almış bulunuyoruz. Bedir Group, Türkiye’de gıda ürünleri üretiminde ve ihracatında, hızla önde giden firmalarından birisi olmuştur.

Felsefemiz

Kuruluşundan bu yana, firmamız Uluslar arası üretim güvenliği ve kalitede standartlarına riayet etmiştir. Tüm ürünler, lisanslı olup resmi kurumlarım onayı doğrultusunda firmamız tarafından üretilmektedir. Tesislerimiz periyodik olarak standartlara uygunluğu denetlenmektedir. Firmamızın bütün faaliyet alanları ihtirasla “ Toplam Kalite Prensipleri “ni göz önünde bulundurarak “ Üretim ve Servis “ yapma doğrultusunda dikkatlice ilerlemektir. “ İnsan sevgisi ve çevreye saygı “ firmamızın en çok önemsediği ve itibar etmiş olduğu değerdir.

Misyonumuz

Öncelikle en önemli Misyonumuz “ YÜKSEK KALİTELİ “ ürünleri sunmaktır. Asıl misyonumuz iş ortaklarımızla birlikte Bedir markasını agresif ticaret anlayışıyla, müşteri promosyon faaliyetlerini ve kaliteli ürün sunumunu en uygun fiyat politikamızla geliştirmek ve ayakta tutmaktır. Sonuç olarak bütün firmaları kucaklayarak, dünya iş fırsatlarını potansiyel müşterimizle ve dağıtım ortaklarımızla birlikte değerlendirmektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Toz içecekler, Kakaolu Fındık Kreması, Jöle şekerleme, Meybuz, Yumuşak Şeker, Patlayan Şeker, Domates Salçası,
İletişim Bilgileri
Firma: Bedır Group
Sektörü: Gıda / Tarım » Unlu Ürünler / Makarna
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
Yetkili Kişi: Pazarlama Bölümü
Adres: Gazimuhtarpaşabulvarı Kalyon Iş Merkezi kat 5/27 Şehitkamil
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2154000
Faks: (342) - 2153141
Web Sitesi: http://www.bedirgroup.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bedır Group firma bilgileri. Bedır Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bedır Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bedır Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.