Beker Elektronik.san.tic.ltd.ştı

Şirket Hakkında
BEKER ELEKTRONİK (PCB) SANAYİİ olarak, 1992 yılından beri İstanbul Pendik / Güzelyalı Üretim tesisimizle dünya standartlarına uygun ve onaylı, Tek yüzlü, çift yüzlü delik içi kaplamalı ve çok katlı devreleri, XPC, FR1, FR2, CEM1, CEM3, FR4 ve Alüminyum temel malzemeleri kullanarak, isteğe bağlı olarak farklı plaka ve bakır kalınlıklarında üretmekteyiz. Multilayer, Lazer kesim, v-cut, Çelik ve Fosfor Bronz elek seçenekleriyle dehizmet vermekteyiz. Satış ve Satış Sonrası hizmetlerimizin yanı sıra şirketlerin numune ya da test maksatlı pcb kartlarının çizimlerine hızlı cevap verebilmek için çalışmaktayız
Beker Elektronik.san.tic.ltd.ştı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beker Elektronik.san.tic.ltd.ştı
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Devre
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
Yetkili Kişi: Tayfun Mühür
Adres: Güzelyalı Mah.Elka Sk.No:16 Güzelyalı Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4936864
Web Sitesi: www.bekerelektronik.com.tr
Ürünleri
Heavy Copper PCB, Hard Gold PCB, Bridge Connecting PCB, Blind & Buried Via PCB, Lead Free PCB, Halogen Free PCB, High Frequency/ TG/ Density PCB...
aluminyum pcb, 12 li rgb grup lens takılabilir
aluminyum pcb 3 lu power led uygulaması, grup lens kullanılabılır
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beker Elektronik.san.tic.ltd.ştı firma bilgileri. Beker Elektronik.san.tic.ltd.ştı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beker Elektronik.san.tic.ltd.ştı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beker Elektronik.san.tic.ltd.ştı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.