Beksan Kauçuk Plas.mak.inş.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Beksan Kauçuk Plastik Makine İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Nisan 2006 yılında İzmir de kurulmuş olup 1.Sanayi Sitesinde hizmet vermektedir. Firmamız 2011 Nisan ayında da Bursa Nilüfer Ticaret Merkezinde şubesini hizmete açmıştır.
BEKSAN KAUÇUK; kauçuk ve kauçuk metal parçalar, sızdırmazlık elemanları, titreşim sönümleyiciler, izolasyon ürünleri, kauçuk trafik ekipmanları, yer karoları ve bunun dışında müşteri isteklerine uygun olarak üretilen her türlü kauçuk parça ile sektördeki yerini almıştır.
Firmamız ürünlerini ISO 9001:2000 standartlarına uygun olarak üretmekte ve satışını yapmaktadır. Müşteri memnuniyetini esas kabul ederek, kaliteyi sağlamak çalışma prensibimiz haline gelmiştir.
Geniş ürün yelpazesi, konusunda uzman genç ve dinamik kadrosu ile güvenilir, zamanında ve istenen miktarda teslim, uygun fiyat prensibi ile hareket ederek siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.
Beksan Kauçuk Plas.mak.inş.san.tic.ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beksan Kauçuk Plas.mak.inş.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kauçuk
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kauçuk Ürünleri
Yetkili Kişi: Kevser ÇINAR ÇALIŞKAN
Adres: Nilüfer Ticaret Merkezi.56 Sokak. No:35 Nilüfer BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 4410122
Web Sitesi: www.beksankaucuk.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beksan Kauçuk Plas.mak.inş.san.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Beksan Kauçuk Plas.mak.inş.san.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beksan Kauçuk Plas.mak.inş.san.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beksan Kauçuk Plas.mak.inş.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.