Ber Tv

Şirket Hakkında
Bertv
Türksat 42 OE 11824V 8000
Sembol 8000
Polarizasyon Dikey V olarak yayındadır.

Yayın döneminde yeni frekansta yer alan kanalımızın yayın akışı Türkiyenin tüm kesimine hitap eden içerikler sunmaktadır. Haber Bülteni, Spor Bülteni, Çizgi filmler, Belgeseller, İslam Tarihi, Osmanlı Tarihi, Dünya Tarihi, Kadın kuşağı, Gezelim Görelim programları, Yemek Programları, Siyasi içerikli Programlar, Muhtarlar, sokaktaki vatandaşlarımız, derneklerimiz için özel içerikli programlar, Yerli ve yabancı sinema kuşağı, Yeşilçam klasikleri, Sağlık Programı, Ekonomi ve Otomobil dünyasına dair pek çok bilinmeyen izleyicimize sunduğumuz programların içerisinde yer almaktadır. Ayrıca canlı yayın programları ile izleyicisine farklı bir zenginlik katmaktadır.
Ber Tv
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ber Tv
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Görsel Basın
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Görsel Basın
Yetkili Kişi: Hulusi Akkoyun
Adres: Beşiktaş-istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 1231235
Web Sitesi: https://www.bertv.org
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ber Tv firma bilgileri. Ber Tv adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ber Tv ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ber Tv firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-04-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.