Bereket Unlu Mamulleri

Şirket Hakkında
Bereket unlu mamullerinde klasik halka simit yağlı simit ve Aydınımıza özgü sabah simidinin yanı sıra , günün her saatinde Çikolatalı, kaşarlı, tahinli, sosisli, zeytinli, peynirli ve sade açma çeşitlerini taze olarak sunmaktayız. Geleneksel ürünlerimizden olan poğaça, pizza, börek, kumru, tahinli çörek, kurabiye ve üzümlü kek gibi unlu mamuller her gün sunduğumuz ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca unlu mamullerin haricinde ekmek çeşitleriyle de siz değerli Aydınlılarımıza hizmet vermekteyiz.
Bereket Unlu Mamulleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bereket Unlu Mamulleri
Sektörü: Gıda / Tarım » Unlu Ürünler / Makarna
Yetkili Kişi: Ömer Yaşar
Adres: cuma mahallesi doğu gazi bulvarı (ZAFER MEYDANI) Aydın merkez
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (256) - 2124879
Web Sitesi: http://www.facebook.com/BereketUnluMamuller
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bereket Unlu Mamulleri firma bilgileri. Bereket Unlu Mamulleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bereket Unlu Mamulleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bereket Unlu Mamulleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.