Berh Toptan Ve Perakende Elektrik Malzemeleri Satış Ve Pazarlama

"Değişmeyecek Çözüm Ortağınız"

Şirket Hakkında
Toptan ve perakende elektrik malzemeleri satışı yapılmaktadır. Enstrümantasyon ve otomasyon cihazları için iletişime geçiniz. AG, OG, Debi, akış ölçer, seviye, basınç, nem sıcaklık, datalogger, sinyal çeviriciler, proses kontrol cihazları satış ve teknik desteği bulunmaktadır. ABB, Viko, Siemens, Legrand, Klemsan, Schneider, Weidmüller, Pensan, Philips, Hes, Birtaş, Nexsans, Ordel, Allen Bradley, Delta, Makel, Günsan, Opaş, Tekfen elektrik malzemeleri, fiyatı, stok.
Berh Toptan Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
BERH Elektromekanik Otomasyon olarak önceliğimiz daima müşterilerimize en iyi ve en ideal çözümleri sunmak ve anında ve yerinde hizmet sağlamaktır. BERH Elektromekanik Otomasyon olarak müşteri memnuniyet düzeyimizi arttırmak için Toplam Kalite Yönetimini uygulamakta ve tüm süreçlerimizi standardize ederek siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.

FAALİYET ALANLARIMIZ

Endüstriyel Otomasyon
Pano İmalatı ve Montajı
Enerji SCADA
Endüstriyel Elektrik
Elektrik Tesasatı
Enerji İzleme ve Raporlama
Mekanik Taahhüt
Otomatik Yük Atma Sistemleri
OSOS Sayaç İzleme ve Faturalama
Elektrik Taahhüt
Malzeme Satışı
DCS Otomasyonu
Mühendislik ve Projelendirme
PLC ve RTU Otomasyonu
Proses Otomasyonu
İletişim Bilgileri
Firma: Berh Toptan Ve Perakende Elektrik Malzemeleri Satış Ve Pazarlama
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Tesisat
Yetkili Kişi: Metin Aygüç
Adres: Deri Osb Mah. Fnisaj Cad. 14 Blok No:7/10 Tuzla
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4930052
Faks: (216) - 4930053
Web Sitesi: http://berh.com.tr
Ürünleri
Pano imalatı ve montajında değişmeyecek çözüm ortağınız Berh Elektromekanik. Her tipte ve boyutta endüstriyel panolarınızın projelendirilmesi, im...
İstanbul ili elektrik taahhüt hizmetleri vermekteyiz. Tüm Türkiye'de bulunan bütün projeleriniz için bizden teklif alabilirsiniz. İstanbul, Koca...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Berh Toptan Ve firma bilgileri. Berh Toptan Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Berh Toptan Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Berh Toptan Ve Perakende Elektrik Malzemeleri Satış Ve Pazarlama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.