Berk Yüzey Koruma Hidrolik Pnomatik Otomasyon Sistemleri

Şirket Hakkında
* Kalite ve uygunluk testlerinden başarıyla geçen Berk Yüzey Koruma Hidrolik Pnomatik Otomasyon Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak amacımız; Hızla ilerleyen teknolojiyi yakından izleyerek pazarın gereksinimlerini fiyat, zaman, kalite yönünden en uygun koşullarda sunmak, dışa bağımlılığı en aza indirmek, sahip olduğu bilgi birikimini de kullanarak her türlü şart altında devamlılığını ve gelişimini sürdürmektir.

* Firmamız, Aırless boya pompaları, Boya uygulama ekipmanları, Shop primer boya uygulama üniteleri, İşe özel boya otomasyon üniteleri, 4 ve 8 paletli ¼ - ½ - ¾ 1HP Hava motorları, 2500 Bar su jeti tabancaları ve robotları, Minimum 5” e kadar boru içi kumlama boyama ekipmanları, Yol çizgi makineleri, Sulu kumlama sistemleri imalatı yapmakla birlikte. Rasco, Kremlin, Ransburg, Wagner, Iwata, Hippo, Atlas Copco, Larius, Devilbis, Aro, Asturo, Graco, Wiwa, Taiver marka pompaların yedeklerinin üretiminde ve revizyonlarında yeni performansına ulaştırma garantisi vermekteyiz.
* Pnomatik aırless pompalarımız çeşitli oranlarda ve debilerde donmayı geciktirici valf bloğu ile sürekli yüksek verimlilikte çalışmak amacıyla üretilmiştir.
* Pompalarımızda mevcut aşınabilir parçalar daha yüksek sertlik ve mukavemette işe özel çeliklerden imal edilmiştir. Bu sayede sarf malzemesi olarak bilinen parçaların kullanım süresi uzatılmıştır.
• Berkpomp marka ürünlerimiz, yüzde yüz Türk malı kendi tasarım ve imalatımız olup, yabancı menşeli ürünlerden kalite ve işlev
Berk Yüzey Koruma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Berk Yüzey Koruma Hidrolik Pnomatik Otomasyon Sistemleri
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: NİHAT CAVLAKLAR
Adres: Merkez Mah. Turgut Reis San. Sit. B 2 Blok No: 21-22 Orhanlı /Tuzla
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3948253
Web Sitesi: www.berkpomp.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Berk Yüzey Koruma firma bilgileri. Berk Yüzey Koruma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Berk Yüzey Koruma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Berk Yüzey Koruma Hidrolik Pnomatik Otomasyon Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.