Berr-ın

Şirket Hakkında
Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Tekstil Sanatları Bölümü’nden 1982 yılında mezun olan Berrin Eser koleksiyon yönetmeni ve yöneticisi olarak yıllardır tekstil sektöründe önde gelen birçok markanın kreasyonlarını hazırladı ve bu markalara katkıda bulundu.Görev aldığı tüm kuruluşlarda hazırladığı koleksiyonlarla büyük ses getirdi tekstil sektöründe öncü rol oynadı.Berrin Eser 2002 yılında birikimini ve yatacılığını Berr-In adı altında kurmuş olduğu kendi firmasına taşıdı.Kendine özgü stiliyaratıcılığı ve yılların birikimi ile kısa sürede kendi firmasında da aranılan ve yönlendiren isim haline geldi.
Berr-ın
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Berr-ın
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Görkem ATAÇ
Adres: Kazım Orbay Cad. Hakan Han 98/2 Bomonti Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2242958
Faks: (212) - 2240183
Web Sitesi: http://www.berr-in.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Berr-ın firma bilgileri. Berr-ın adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Berr-ın ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Berr-ın firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.