Beşoğlu Yapı Endüstri

Şirket Hakkında
BEŞOĞLU; ileriyi gören, yenilikçi, kendine güvenen, yurtdışında da ülkemizi temsil eden, beklentileri karşılayan, her geçen gün büyüyen, ülke ekonomisine katkı sağlayıp istihdam oluşturmayı görev edinen, eğitimli kadrosu ile zorlu projelerin altından kalkabilen, modern teknolojiyi takip ederek çizgisini bozmamıştır. Daha da ileriye götürüp çağdaş, modern, zamanı ileriye taşıyan yaşam alanlarında imza atmaya devam etmektedir. Son beş yıl içerisinde ciddi projelerde yer alan, adını koruyup, daha çok güçlü olmayı başarmıştır.

· Halen İstanbul'da okul yapım işleri ve konut projeleri devam etmektedir.
Beşoğlu Yapı Endüstri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beşoğlu Yapı Endüstri
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: Murat Beşoğlu
Adres: Cengiz Topel Cd. Değirmen Sok. No:44/B Ümraniye İstanbul-Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3443737
Web Sitesi: www.besoglu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beşoğlu Yapı Endüstri firma bilgileri. Beşoğlu Yapı Endüstri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beşoğlu Yapı Endüstri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beşoğlu Yapı Endüstri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.