Best Elektronik

"ELEKTRONİK DE ÇÖZÜM ORTAĞI"

Şirket Hakkında
Best Elektronik, Ankara ili KONYA SK.7/15  ULUS /ALTINDAĞ adresinde bulunmaktadır. Firma Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi MEHMET ÜÇEM dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Misyonumuz :

► Dünya da gelişen elektronik teknolojisini takip ederek ülkemizin de bu teknoloyi yerli kaynaklarla kullanabilmesini sağlamak.Özellikle Türkiyedeki ürün ve hizmet sektörlerinin ihtiyacı olan elektronik cihaz ve yüklü devre kartı bazındaki taleplerini yerli üretim ve tasarımlarla karşılamak. Bu sayede dışa bağımlılığı önleyerek ülkemize ve insanlarına katmadeğer oluşturmak , istihdam sağlamak.

İşletmenin Faaliyet Konusu :

► Muhtelif sanayi ve iş kollarının üretim veya hizmetlerini gerçekleştirmek için kullandığı makine ve cihazların modüler devre kartlarına ait arıza ve yedekleme talepleri olmaktadır. Makine veya cihaza ait orijinal parça veya kartlarının temin edilmesi hem zaman açısından hem de maliyet açısından sorumlu firmaya dezavantaj sağlamaktadır.

► İhtiyaç konusu parçanın veya kartın gelmesi çoğunlukla yurtdışı kaynaklardan sağlandığından, çözüme ulaşılması 3 ila 4 haftayı bulmaktadır . Kaybedilen zaman ,üretim veya hizmetin durması demektir. Bu da işgücü kaybı ve siparişlerin gecikmesi demektir.

Bir fabrika veya hizmet sektörü için istenmeyen bir durumdur. Ayrıca yurtdışı kaynaklı bir makine veya cihazın yedek parçası daima fahiş fiyatlara gelmektedir. Çünkü dünyadaki genel satış politikası,hedef pazar ürünün kendisi değil yedek parça bağımlılığına mahkum tüketicinin arıza isteklerinden doğan pazardır.

► Yeniden tasarımlarla elektronik yüklü kartların imalatını yaparak veya tamiri metoduyla çözümler üreterek söz konusu ihtiyaç taleplerini karşılamak. Bahsi geçen makine , teçhizat ve sistemlere yönelik alternatif çözümler üretmek için ekonomik ve güncel teknoloji imkanları kullanarak ar - ge çalışmaları yürütmek. Prototip elektronik veya elektromekanik ürünler hazırlam
İletişim Bilgileri
Firma: Best Elektronik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
Yetkili Kişi: MEHMET ÜÇEM
Adres: KONYA SK.7/15  ULUS /ALTINDAĞ
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3125570
Web Sitesi: www.3mproje.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
ÜRÜNLER VE PROJELER HALİHAZIRDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÜRÜNLERİMİZ İLE ELEKTRONİK İHTİYAÇLARINIZA ÇÖZÜM SUNAR GELİŞTİRİLMEKTE OLAN PROJELER DE DEVAM ET...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Best Elektronik firma bilgileri. Best Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Best Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Best Elektronik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.