Best Giyim

Şirket Hakkında
Fantazi iç giyim ve iç giyim alannda hizmet vermekteyiz. Web sitemiz www.bestgiyim.com adresinden fantazi iç giyim, tanga modelleri , jartiyer modelleri, saten giyim, büstiyer, fantazi elbise ve kostümler, erkek tangaları, külot, sütyen gibi ürünlerin satışı yapılmaktadır. Ürünler aynı gün tarafınıza kargolanır. Kapıda ödeme yada kredi kartı ile güvenli alışveriş imkanlarından faydalanabilirsiniz. 75Tl üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir. 200 TL üzeri alışverişlerinize sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Best Giyim
Sektörü: Tekstil / Giyim » İç Giyim
Yetkili Kişi: Muhammet
Adres: İ.o.s.b.tormak San. Sitesi H-blok No61 Başakşehir İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 9092378
Web Sitesi: www.bestgiyim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Best Giyim firma bilgileri. Best Giyim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Best Giyim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Best Giyim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.