Best Polimer

Şirket Hakkında
Best Polimer şirketimiz, Mühendislik Plastiklerinden ana hammadde olan Polipropileni(PP) ve Polietileni(PE), Orta-Asya dan 25 kg torbalar halinde ithal etmektedir. Orta-Asya malı PP bölgenin önemli petrol rafinerisinden dünyanın çeşitli ülkelerine ihraç edilmektedir ve makine, otomotiv, ambalaj, şişeleme, tekstil, kağıt, çimento, inşaat , maden v.b. sanayi kuruluşlarında ana hammadde olarak kullanılmaktadır
Best Polimer
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İthal plastik hammaddesi, granül PP, PE

Çok uygun fiyatlara plastik hammadde satışımız vardır, üreticisinden doğrudan fiyatlar için bizimle irtibata geçiniz
İletişim Bilgileri
Firma: Best Polimer
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
Yetkili Kişi: OMER
Adres: Fener Mah.1968 SK.No:43 D-6 Muratpaşa-Antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3248881
Web Sitesi: http://www.bestpolimer.net.tc
Ürünleri
İthal plastik hammadde PP PE doğrudan üreticisinde çok rekabetçi fiyatlara İçerik analizi teslimat şekilleri ve daha ayrıntılı bilgi için bizimle irt...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Best Polimer firma bilgileri. Best Polimer adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Best Polimer ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Best Polimer firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.