Bestelektronik

Şirket Hakkında
Bestelektronik 1992 yılından bu yana elektronik ürünlerin tamiratı onarım ve satışı ile müşterilerine ataşehir içerenköy mahallesinde hizmet vermektedir.Firmamız günümüz teknolojisinide takip ederek bilgisayar arıza tamiri, dijital uydu alıcısı tamiri, laptop onarımı, laptop adaptör tamir ve satışı, adsl modem adaptörü satışı, lcd televizyon tamiri ve adaptörlerinin satışı, lcd monitör tamiri, lcd monitör adaptörü tamiri, televizyon uzaktan kumanda onarımı ve satışı, tüm video audio kablo çeşitleri sarjlı pil çeşitleri satışı konusunda siz müşterilerimize hizmet vermektedir gelişen teknoloji neredeyse tüm evleri internete taşımıştır sizlere daha yakın olmak üzere www.bestelektronik.net ve www.adaptorcu.net web sayfalarını hizmete sokmuştur ziyaret edin ürünlerimize bakın bize ulaşın hizmetlerimizden memnun kalacaksınız.
Bestelektronik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Tüplü renkli televizyon tamiri, LCD televizyon tamiri, Bilgisayar kart onarımı, Bilgisayar donanım yükleme, Notebook tamiri, Notebook adaptörü tamiri, adsl modem adaptörü satışı, Dijital uydu receiver tamiri, dvr tamiri, LCD monitör tamiri, Yazıcı adaptörü tamiri, yazıcı adaptörü satışı, audio kablo çeşitleri, Video kablo çeşitleri, USB kablo çeşitleri, Telsiz telefon pilleri, Harddsik bilgi kurtarma, plazma tamiri, lcd monitör adaptörü, lcd televizyon adaptörü, harici hard disk adaptörü, external disk adaptörü, teyp tamiri, dvd tamiri, müzik seti tamiri,
İletişim Bilgileri
Firma: Bestelektronik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Çevre Birimleri
Yetkili Kişi: muzaffer kaplan
Adres: karslı ahmet cad.no:49/3b içerenköy / ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5749219
Web Sitesi: http://www.bestelektronik.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bestelektronik firma bilgileri. Bestelektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bestelektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bestelektronik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.