Beyaz Kule Ltd.

Şirket Hakkında
Beyaz Kule Ltd., Uşak ili İSMET PAŞA CAD. MUZAFFER MERT İŞHANI KAT 2 NO 312 UŞAK TURKEY adresinde bulunmaktadır. Firma Ticaret (İç / Dış) » İthalat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi kahraman mutlu dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beyaz Kule Ltd.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İthalat
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: kahraman mutlu
Adres: İSMET PAŞA CAD. MUZAFFER MERT İŞHANI KAT 2 NO 312 UŞAK TURKEY
Şehir: Uşak
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 4723990
Faks: (276) - 2237082
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kaynak Elektrot Bayiliği Verilecektir
kaynak elektrot bayiliği verilecektir ÇHC de ürettirdiğimiz ve kendi markamız olan CRX marka AWS 6013 kaynak elektrotları için bayilikler verilecekt...
Galvaniz Tel Ve Çivi
HOT-DIPPED GALVANIZED WIRE (50KGS/COIL) SAE 1008 sıcak daldırma galvaniz(60 gr/m2) tel her kalınlıkta; 782$+KDV/ton 0, 18mm 940$+KDV/ton POLISHED C...
Beyaz Kule Ltd. firma bilgileri. Beyaz Kule Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beyaz Kule Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beyaz Kule Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.