Beyhan Triko

"KALİTELİ İŞÇİLİĞİN ÖNCÜSÜ"

Şirket Hakkında
1996 dan bu yana triko sektöründeğiz. Bay, bayan her tür triko dikiminde ve ihracatta deneğimliyiz. 18 numaradan 3 numaraya kadar remayüzümüz mevcuttur. 15 adet çalışır remayöz. Günlük kapasitemiz, modelin zorluk derecesine göre 600 ile 2000 adet arasıda değişiyor. Beyhan triko kendisini sürekli yeniliyerek gündemi takip eden ve kaliteli işçiliğe önem vermeği ilke haline getirmiştir. Ve sürekli sürekli kalitesinden ödün vermeden kapasitesini büyütmeyi hedefleğen bir firma haline gelmiştir. Genç ve kelifiye ekibiyle kalitesinin her zaman arkasındadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beyhan Triko
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Tekin Beyhan
Adres: Rami kışla cad. Cicoz yolu No:3/3 Eyüp-İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5445798
Faks: (212) - 5445798
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beyhan Triko firma bilgileri. Beyhan Triko adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beyhan Triko ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beyhan Triko firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.